Sport.Link - KV De Boemerang

Hoofdmenu:

De Boemerang
Sportlinked App
Met behulp van de app Sportlinked heeft Sportlink het mogelijk gemaakt dat je als lid op de hoogte bent van allerlei gegevens.

De mogelijkheden zijn;
  • Inzicht in mijn team, uitslagen, standen en programma.
  • Gekoppeld aan de gegevens in Sportlink.
  • Informatie over alle teams in de competitie.
  • Inzicht teamprestaties en statistieken.
  • Scheidsrechter kan de resultaten doorgeven.
  • Navigeren naar de accommodatie voor een uitwedstrijd.
  • Geef het resultaat van de wedstrijd door via het digitale wedstrijdformulier.

Als je deze app hebt gedownload via de AppStore (Apple) of PlayStore (Android) en dan gaat installeren op je tablet of smartphone dan dien je je eerst te registreren.
Klik hier voor die instructies.

Daarvoor heb je je e-mailadres nodig wat in Sportlink geregistreerd staat. Gebleken is dat dit e-mailadres niet altijd de juiste is.
Vandaar dat we je vragen om hieronder je naam en e-mailadres in te voeren zodat wij kunnen zorgen dat én Sportlink het juiste e-mailadres bevat én dat je met dat e-mailadres kunt inloggen.
Dit invullen hoeft dus alleen maar als blijkt dat je je niet kunt registreren!
Voor de volledigheid vragen we je ook om je mobiel nummer op te geven (niet verplicht).
*verplicht
(alle bovenstaande gegevens worden alleen maar gebruikt voor het vullen van Sportlink)
Wij proberen dit e-mailadres zo snel mogelijk aan te passen in Sportlink. Zodra dit is gebeurt, krijg je van ons een mailtje! Daarna kun je je registreren in de Sportlinked app.

Succes met de Sportlinked app!
Klik hier voor de volledige instructies hoe de Sportlinked app werkt en uitleg over de privacy instellingen.