Oud Papier - KV De Boemerang

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Aktiviteiten

Elke 4de maandag van de maand wordt er door De Boemerang oud papier opgehaald in de wijken Boschweg Noord-Oost. Dit zal gebeuren met 2 vrachtwagens, dus elke keer hebben we dan 4 personen nodig. De vrachtwagens zullen om ongeveer 18.00 uur vertrekken vanaf D’n Inbreng. Daarom verwachten wij jullie om 17.45 uur. Er is dan altijd iemand van ons aanwezig, om eventueel de kantine te openen. Voor elke ophaler is een oranje vestje aanwezig. Deze moet men te allen tijde aan hebben. Na terugkomst, is de kantine ook nog even open, zodat je nog een drankje kan nemen.
Wij hebben tot juli voor elke maand een indeling gemaakt. Verder zit er nog een lijst bij van alle ophalers incl. telefoonnummers en e-mailadressen. Indien er iets niet klopt van je gegevens ook graag even doorgeven.
Kun je op een bepaalde datum niet dan zouden wij graag zien dat je
zelf met iemand ruilt, zodat wij niet zelf achter alles aan moeten. Wij hopen dat iedereen zich hier aan houdt. Als je echt in de problemen komt, dit kan natuurlijk altijd, dan kun je nog altijd een van de coördinatoren (zie onderaan) bellen.
We zullen iedere keer de mensen die aan de beurt zijn, 3 dagen van tevoren nog een e-mail sturen ter herinnering. Want er is niks vervelender dan met te weinig mensen te staan.

Coördinatoren:
Michel Schevers en Carlos Opdenoordt

28-7-2014

25-8-2014

22-9-2014

Ronnie van Berlo
Bas van der Heijden
Gijs Dortmans
Rene van de Wittenboer

Arie van de Ven
Jeffrey van Zoggel
Patrica van Zoggel
Pierre van der Heijden

Paul Smits
Rob van de Water
William Cromsigt
Gerard van Dijk

27-10-2014

24-11-2014

22-12-2014

Harrie Kemps
Sjimmie Vilé
Arian Broeren
John van de Ven

Tim Bakker
Hans Goedhart
Marcel van de Sande
Ine Smits

Jacques Rijkers
Coen van der Sangen

Roy Schevers
Wim van de Westelaken


 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu