Nieuws - KV De Boemerang

3.  Myrthe Heereveld - Kevin Kuys
4.  Arie vd Ven - Joris vd Ven

Lid van Verdienste van de Boemerang
Op de laatste ledenvergadering is Wil van Heeswijk uitgeroepen tot lid van verdienste.
Wil heeft altijd goed gezorgd voor het materiaal van onze club. Regelmatig was hij op en rond het veld en in de kantine te vinden om van allerlei klusjes op te knappen. Daarom willen we hem via deze weg nogmaals bedanken
voor zijn inzet voor de club. Willem, Bedankt!!

4Korfball: het nieuwe korfbal voor de E- en F-jeugd

Speelplezier en succesbeleving zijn zeer waarschijnlijk belangrijke motivatoren in je eigen sportkeuze, voor kinderen geldt dat des te meer. Een kind maakt vaak al op basisschoolleeftijd zijn of haar definitieve keuze voor de sport waar het kind het meest plezier aan beleeft.

Een resultaat van de sportontwikkeling waar het KNKV op basis van de input van verenigingen aan heeft gewerkt, is 4Korfball: jeugdkorfbal in tegenwoordige tijd. Speciaal ontwikkeld om onze sport laagdrempeliger en aantrekkelijker te maken voor de jeugd. Daarnaast is het spel eenvoudiger te begrijpen voor hun ouders en voor gymdocenten makkelijker over te brengen aan hun klas. Bekijk hieronder hoe dat eruit ziet.