Mednetwerk - KV De Boemerang

5482 RE Schijndel
info@mednetwerk.nl
Beste sporter

In 2015 is het Paramedisch Centrum Mednetwerk met een nieuw initiatief gestart om sportverenigingen te ondersteunen bij het voorkomen van sportblessures.
Een sportblessure voorkomen met goede trainingsmethoden en goede adviezen is voor iedere sporter belangrijk en daar willen wij graag samen met jullie aan werken.
Blessurepreventie begint al met een goede warming up. Daar schiet het vaak te kort. Een goede warming up dient specifiek gericht te zijn op de activiteit die men gaat beoefenen.

Na de zomer 2015 hebben voor de eerste keer een warming up training gehad onderleiding van Davie (Mednetwerk).
Hieronder vind u een pdf van de warming up training korfbal.

Nieuwsbrief

Mednetwerk zal regelmatig een nieuwsbrief uitbrengen, hier in vind u het laatste nieuws over de samenwerking tussen Mednetwerk en de Schijndelse verenigingen waaronder KV De Boemerang en enkele tips over blessure vrij sporten.

Download hier de laatste versie.