De Kangoeroes - KV De Boemerang

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Competitie > Teams

KV De Boemerang heeft een Kangoeroe klup

De Kangoeroe Klup is voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 jaar die lekker willen sporten en willen leren korfballen. Tijdens deze "training" zijn de kinderen bezig met ballen en korven op kleine-kinder hoogte. Er worden leuke bal – en renspelletjes gedaan, alles met een dikke knipoog naar het korfballen.
De Kangoeroe Klup is voor iedereen toegankelijk, zolang je tussen de 4 en 7 jaar oud bent. Het is dus niet alleen voor de broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes van onze eigen leden, maar ook voor alle andere kinderen die het leuk vinden om te sporten.
Ieder kind kan 4 keer gratis deelnemen aan de Kangoeroe Klup. Na deze 4 weken kan ieder kind lid worden van de Kangoeroe Klup. Als je lid wordt van de Kangoeroe Klup, word je ook automatisch lid van de gemengde korfbalvereniging de Boemerang. De contributie bedraagt € 6.00 per maand.
In de wintermaanden is er elke maand een training in de sporthal in Schijndel. Vanaf 15 augustus 2013 is de Kangoeroe Klup er weer op iedere donderdag avond van 18.00 uur tot 18.45 uur. Het is heel verstandig om sport(ieve) kleding te dragen, waarvan het niet erg als deze een beetje vies wordt van het spelen. Mocht je toevallig schoenen met noppen hebben, dan is het verstandig om die aan te doen zodat je minder snel wegglijdt. Wij sporten op kunstgras. Heb je die niet, dan ben je niet verplicht om die te kopen. Dan doe je gewone sportschoenen aan.

Meer weten?
Wil je meer informatie, dan kan je altijd, jtc@kvdeboemerang.nl

Trainers: ???
Leden:
Daantje Verkuylen, Zoë Swanenberg en Justin Vilé


Trainingstijden:


 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu