Accommodatie - KV De Boemerang

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

De Boemerang

De Boemerang beschikt over een eigen accommodatie op het Zuideinderpark. Ons clubhuis heet D’n Inbreng. We hebben
2 en een flink stuk gewoon grasveld. Ook hebben we een grote Jeu de Boules veld waar 4 banen uitgelegd kunnen worden.
Op onze accommodatie worden vrijwel alle verenigingsactiviteiten georganiseerd.

We beschikken over 4 kleedkamers. 2 Heren- en 2 dameskleedkamers.
Bij trainingen en wedstrijden zijn de eerste 2 kleedkamers voor eigen gebruik. De andere zijn voor tegenstanders als er wedstrijden zijn.
De ruime, verwarmde kleedkamers zijn voorzien van goede douches en een apart toilet.

Onze kantine is bij wedstrijden altijd open en bij trainingen meestal. Vanaf 1 Juli 2008 mag ook in onze kantine niet gerookt worden.

Bij uitwedstrijden tijdens de veldcompetitie is onze accommodatie ook plaats van vertrek. De kantine zal dan misschien niet open zijn, maar de coaches en begeleiders van de teams beschikken wel over een sleutel van de poort, zodat je je fiets in ieder geval uit het zicht en achter gesloten poort kunt wegzetten.

De Boemerang is voor een groot gedeelte zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van deze accommodatie. Om het schoon te houden, is er een poetsschema ingesteld. Dit houdt in dat iedere week een seniorenteam om de beurt gaat poetsen. Maar na iedere training of wedstrijd is het ook de bedoeling dat de kleedkamers netjes achtergelaten worden. Ook ruim je, na afloop van de training, met je team het gebruikte materiaal netjes op in de materiaalberging.
De mensen die bardienst hebben, zorgen ervoor dat de kantine netjes is wanneer de activiteiten afgelopen zijn. Waarbij wij er natuurlijk voor zorgen dat wij zelf zo min mogelijk "rotzooi" maken.

Accommodatie/D’n Inbreng  Sportpark Zuideinderpark

Rooiseheide 14
5481 SG  SCHIJNDEL
073 - 5494956


Tijdens de zaalcompetitie worden de thuiswedstrijden gespeeld in  sporthal ‘De Dioscuren’. De wedstrijden kunnen in de Castorhal of in de Polluxhal plaatsvinden.

Bij uitwedstrijden in de zaalcompetitie vertrekken we ook vanaf deze sporthal ‘De Dioscuren’.

De trainingen tijdens de zaalcompetitie vinden meestal plaats in een van de hallen die onderdeel zijn van ‘De Dioscuren’; Castor, Pollux of Handboogzaal. Soms moeten we uitwijken naar een van de andere sport-/gymzalen in Schijndel. Natuurlijk zijn ook al deze accommodaties voorzien van douches en toiletten.

Sporthal ‘De Dioscuren’  
Bunderstraat 6
5481 KD  SCHIJNDEL

Beheerder:  073 - 5493494
Kantine:     073 - 5493468

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu